MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA “KÜLTÜREL YOZLAŞMA VE GENÇLİK” KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

29.10.2022 15:39

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuzda “Kültürel Yozlaşma ve Gençlik” konulu seminer düzenlendi.

Görsel- İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Öğretim Görevlisi Nursel Tokgöz’ün koordinatörlüğünde düzenlenen seminerin konuğu Sosyolog ve Aile Danışmanı Gülşen Canpolat oldu. Öğrencilerin yoğun katılım sağladığı seminerde Canpolat; gençlik, aile ve toplum bağlamında kültürel yozlaşma konusunu geniş çaplı ele alarak; değerlerimize, örf-adet ve geleneğimize, kültürümüze sahip çıkarak değişime ve gelişime açık olmamız gerektiğine değindi.  Program sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper Gülşen Canpolat’a teşekkürlerini dile getirerek konunun önemine dair açıklamalarda bulundu. Öğrencilerin keyifle dinlediği ve tekrarını talep ettiği program Sosyolog ve Aile Danışmanı Gülşen Canpolat’a yönelttikleri sorularla sona erdi.