Rektörümüz “Temiz Kampüs” Etkinliğinde Öğrencilerle Birlikte Çevre Temizliği Yaptı

09.12.2022 02:24

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından çevre temizliği ve yeşil bir doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Temiz Kampüs etkinliği düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın da katıldığı etkinlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ulaş Çaydaş ve Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, idari ve akademik personel ile öğrenciler Külliye içerisinde çevre temizliği yaptılar. Öğrencilerle birlikte çevre temizliği yapan Rektör Polat, çevreye ve doğaya duyarlı etkinlik düzenlediği için başta Sosyal bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper’e ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Tüm öğrencileri ve personeli de bu konuda daha duyarlı olmaya davet etti.

Hatıra fotoğraf çekimi ile başlayan etkinlik, toplanan çöplerin çöp konteynerlere atılmasıyla son buldu.