Rektörümüz Yenilenen TV Stüdyosunu ve Rejiyi Ziyaret Etti

09.12.2022 07:22

Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü TV Stüdyosu ve medya uygulama birimini ziyaret etti.

Yenilenen stüdyo ve rejiyi ziyaret eden Rektör Polat’a Genel Sekreter Harun Demir, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dündar ve Öğr. Gör. Abdullah Demir ile Görsel-İşitsel Teknikler ve Medya Yapımcılığı Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Demirel eşlik etti.

Bir TV kanalında olması gerektiği gibi hazırlanan bu stüdyo ve reji odasında bölümün uygulama dersleri işleniyor ve öğrenciler mesleğin gerekliliklerini deneyimleyerek öğreniyorlar. Ders sırasında stüdyoyu ziyaret eden Polat, öğrencilerin taleplerini de dinledi. Polat, burada var olan teknik altyapı ve imkânların oldukça az sayıda üniversitede olduğunu belirterek bu stüdyonun Üniversitemize eksiksiz bir şekilde kazandırılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.