Meslek Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu Birim Performans Parametreleri Hakkında Toplantı Yaptı

28.07.2023 02:27

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’nin yazılım ve tasarımını oluşturduğu Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi’nin (BKYS) üniversitemize kazandırılmasının ardından, ilgili programın kullanımına yönelik Sosyal Bilimler MYO Kalite Komisyonu olarak birimimizde 11 ve 14 Temmuz tarihlerinde Google Meet üzerinden toplantılar yapıldı.

Birimimizin Kalite Komisyonu Başkan Yardımcıları Dr. Öğr. Gör. Cihan Alptekin ve Öğr. Gör. Neslihan Demirel başkanlığında kalite kordinatörlüğü alt birim üyeleri ve bölüm başkanlarıyla gerçekleştirilen toplantılarda birim faaliyet planı ve birim performans parametreleri hakkında görüşüldü. BKYS ile ilgili ilk toplantıda kalite komisyon üyeleri ve bölüm başkanlarına birim faaliyet planlarının nasıl girileceği ilişkin konular Öğr. Gör. Neslihan Demirel tarafından anlatıldı. İkinci toplantıda ise Dr. Öğr. Gör. Cihan Alptekin önderliğinde birim performans parametreleri kalite komisyonunda yer alan çalışma grubundaki hocalarımızla görüşülerek belirlendi.