Rektörümüz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Akademik Kurul Toplantısına Katıldı

03.10.2023 23:33

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulumuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısını gerçekleştirdi.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dündar ve Öğr. Gör. Abdullah Demir'in yanı sıra tüm akademik personelimizin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yeni eğitim-öğretim yılı hakkında tüm detaylar konuşuldu.

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu dersliklerinde gerçekleştirilen toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican da iştirak etti. Kurul toplantısının sona ermesinin ardından, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, akademik personelle görüş alışverişinde bulundu ve kendi programları için eğitim-öğretim materyalleri, akademik olanaklarının geliştirilmesi konusunda çeşitli taleplerde bulunan öğretim elemanlarımızla konuyu değerlendirdi.