Eğirmeç İlkokulu Öğrencileriyle "Bir Kurabiye de Sen Yap" Etkinliğinde Buluştuk

09.05.2024 12:54

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nun Aşçılık Programı 2'nci sınıf öğrencileri, toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket ederek, Muş Merkez Eğirmeç İlkokulu'nda "Bir Kurabiye de Sen Yap" adlı bir etkinlik düzenledi.

Bu etkinlik, sadece lezzetli atıştırmalıklar sunmakla kalmayıp, aynı zamanda öğrenciler arasında dayanışma ve iletişim sağlamayı hedefliyordu. Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dündar, Öğr. Gör. Abdullah Demir, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Gül ve GİTEM Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Demirel'in katılımıyla birlikte öğrenciler sevgi dolu bir ortamda buluştular.

Etkinlikte, öğretim görevlisi Mehmet Gül ile Aşçılık Programı 2'nci sınıf öğrencileri tarafından özenle hazırlanan kurabiyeler ve kekler, Eğirmeç İlkokulu öğrencilerine sunuldu. Yapılan ikramlar, hem lezzetleriyle hem de gönüllerde bıraktıkları izlenimle unutulmaz anılar yarattı.

Etkinlik boyunca, aşçılık programı öğrencilerimiz ve minik öğrenciler arasında renkli etkinlikler ve oyunlar düzenlendi. Glazür kalemleriyle kurabiyeleri süsleyen çocuklar, kendi yaratıcılıklarını keşfederken birbirleriyle etkileşimde bulundular. Bu etkinlik, sadece eğlence amaçlı değil, aynı zamanda çocukların el becerilerini geliştirmelerine ve hayal güçlerini genişletmelerine de olanak sağladı.

Programın sonunda konuşan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dündar, minik öğrencilerle buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Kendilerine bu fırsatı sunan ve etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Dr. Dündar, özellikle Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, etkinlikte büyük emekleri olan ve bu organizasyonu sağlayan Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mehmet Gül’e, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdullah Demir, Gitem Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Mehmet Demirel ve öğrencilere teşekkür ederek, katkılarından dolayı minnettarlığını ifade etti. Ayrıca, Eğirmeç İlkokulu Müdürü Ayfer Kaçar ve öğretmenler Dilan Özdemir, Sevin Kılıç, Şeymanur Toplu, Ebubekir Yavuz'a da teşekkürlerini sunarak, iş birliklerinin gelecekte de devam etmesini diledi.