Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

14.06.2024 10:13

2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesi ile birlikte düzenlenen mezuniyet törenlerinde öğrencilerimiz diplomalarını aldılar.

1071 Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törene Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Yüksekokul Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Ahmet Dündar ve Öğr. Gör. Abdullah Demir, akademik personel, öğrenciler ve veliler katıldı.  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören tanıtım filmi gösterimi ile devam etti. Açılış konuşmalarının ardından dereceyle mezun olan öğrencilere başarı belgesi ve hediye takdim edildi. Tüm öğrencilerin diplomalarını almalarının ardından toplu fotoğraf çekimi ve kep atma merasimi ile program sona erdi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencisi Songül Çalışır birincilik, Aşçılık Programı öğrencileri Yasemin Devrim ikincilik ve İnayet Yılmaz da üçüncülük derecesi ile yüksekokuldan mezun oldular.
Okul birincisi Songül Çalışır yaptığı konuşmasında “MAUN ailesine ve tüm hocalarıma her şey için teşekkür ederim. Buradan çok güzel anılarla ayrılıyorum. Tüm arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi. Karadağ ve Dündar da konuşmalarında tüm öğrencileri tebrik ederek başarılar dilediler ve üniversitenin kapılarının her zaman onlara açık olduğunu belirttiler.