Kalite Süreci İç İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

13.08.2024 05:40

Yüksekokulumuz Kalite Komisyonu, Kalite Süreci İç İzleme ve Değerlendirme Raporunu görüşmek üzere Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Dündar başkanlığında toplandı.

Toplantıda yapılan müzakereler sonucunda üniversitemizin, Toplam Kalite Yönetimi ve Yükseköğretim Kalite Güvencesi çerçevesinde ulusal ve uluslararası kalite yönetim standartlarını sağlayan paydaş memnuniyetini önceleyen kalite politikası doğrultusunda bir dizi kararlar alındı ve uygulamaya geçildi.

Alınan kararlar arasında SBMYO web sayfasına “ANKETLER, “MÜDÜR’E YAZ” “İŞ AKIŞ SÜREÇLERİ” gibi sekmelerin eklenmesi, Yüksekokul Danışman Kurulu’nun yüksekokuldaki bütün öğrenci danışmanlarından oluşturulması gibi kararlar yer almakta. Toplantıda 2024-2025 Güz Dönemi başında yapılacak danışmanlık toplantılarında bütün öğrenci danışmanlarının bölüm müfredatlarında yer alan dersler ve Bologna Bilgi Paketleri hakkında öğrencilerle görüş alışverişinde bulunması ve bunun tutanakla kayıt altına alınmasına da oybirliği ile kararlaştırıldı.

Dündar, toplantı sonrası yaptığı açıklamada Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu olarak kalite süreçlerini titizlikle yürüttüklerini dile getirerek bu çalışmalara katkı sunan tüm akademik ve idari personele teşekkür etti.