SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Meslek Yüksekokulumuzda Bağımlılıkla Mücadele Konferansı Düzenlendi

24.09.2024 21:30

Sosyal Bilimler MYO konferans salonunda ''Bağımlılık ile Mücadele'' konferansı düzenlendi. Konferansta konuşma yapan Öğr. Gör. Kenan Özmen, öğrencileri bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirerek,  bağımlılığın yıkıcı etkilerinden bahsetti.

Programın açılış konuşmasını yapan Rektör Danışmanı ve Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Mehmet Özalper, öğrencilere yeni öğrenim hayatlarında başarılar dileyerek "Üniversitemizin ve yüksekokulumuzun tüm imkanları siz öğrencilerimiz için seferber edilmiş durumda bu konuda hocalarımız sizlere her zaman yardımcı ve yol gösterici olacaktır" dedi.

Özalper, öğrencilere üniversitemizin fiziki olanakları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgiler vererek "Hayatınızın  bu döneminde karşılaşacağınız  tüm problemlerde kapımızın her zaman sizlere açık olduğunu bilmenizi isterim. Sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Fikir ve önerilerinizi bizlere iletme noktasında çekinmeyin" dedi. Özalper, konuşmasının ardından Öğr. Gör. Dr. Kenan Özmen'e teşekkür belgesi takdim etti .